dilluns, 30 de març del 2020

TENIM DUES MISSIONS ... !!!

Bona setmana filletes i fillets, tenim una missió per AVUI i una altra per anar fent (per enviar demà DIMARTS)...  


1) MOLTS ANYS VERA (5 Anys) 
Continuam sa Festa de Cumple de Dissabte de na Vera ... ??? 
A ella li agraden molts els "CHISTES" (acudits), que trobau si cada un/a fa un audio o vídeo amb un "CHISTE" (acudit) i passsam una estona de riure (mentre treballem l'oralitat)??? Us animeu ??? 
M'ho podeu enviar avui mateix (matí o capvespre) i jo li aniré reenviant... 

NA VERA i la seva familia US DONEN LES GRÀCIES per fer del seu ANIVERSARI, tot i el moment i circumstàncies, un DIA ESPECIAL i compartit amb tots nosaltres...!!!  

2) ART ... que som uns/es ARTISTES !!! 
Començam sa setmana amb ART, LLIURE I CREATIU... !!!
Fem un QUADRE, una ESCULTURA... (amb la base que tingueu: cartró, cartolina, llenya, etc.) i podem afegir els materials dels que també disposeu (de desfeta “reciclable”, rotllos cuina, de paper de vàter, cartolines amb formes, pals, fulles...) fins a fer LA VOSTRA OBRA D’ART.

No heu de copiar aquestes “obres”, SÓN EXEMPLES, cada un/a es fa la seva amb la IMAGINACIÓ I L’ARTISTA QUE DUIM DINS...!!!


Algunes pautes i suggeriments (les famílies us ajuden):
1) Pensar una mica que es vol fer
2) Preparar els materials
3) Començar l’obra amb les idees previstes
4) ... IMPROVISAR (al principi segur seguiu un ordre, posteriorment, també va bé, deixar-nos anar, improvisar, afegir, llevar, posar altres elements no preparats...)

                   A disfrutar i CREAR, que sou uns/es ARTISTES !!!

Aquesta tasca la podeu enviar per WhatsApp, al mòbil de n’Isma (tutor), el Dimarts 31 de 8:30 a 13:30 h. Podeu fer algunes fotos del procés (mentre ho fan) i el resultat (acabat).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada