dijous, 19 de març del 2020

CONTA CONTES

Resultado de imagen de erugueta goluda conte                       L'ERUGUETA GOLUDA


Bon dia a tots i totes.


Avui l'activitat que realitzarem englobarà el món dels contes. Si teniu a casa el conte de l'erugueta goluda el podeu agafar i llegir-lo junt amb els vostres pares. O si vos ho estimeu més, i aquells que a casa no el tinguin, podeu anar al següent enllaç, que vos contaran el conte!!!



VOS HA AGRADAT?


Segur que si. Ara us propòs una activitat que segur també vos agradarà molt fer. Si cliqueu l'enllaç de més avall apareixerà una feineta amb la que haureu d'experimentar amb els colors. 

Heu de pintar l'erugueta, però no de qualsevol color. Les eruguetes solen ser de color verd, i aquest cop serà ben especial. Només necessiteu color verd i blanc, a poder ser amb tèmpera, sinó amb el que tingueu per casa, plastidecor, rotuladors... (si és així haureu d'utilitzar diferents tonalitats de verd)

Ho teniu tot apunt!!! Doncs a experimentar!!!

Heu de pintar l'erugueta amb diferents tonalitats de verd. Com?  Doncs aportant cada cop més lluminositat gràcies al color blanc. Cada cercle de l'erugueta a de ser una mica més claret que l'anterior. 




Si voleu, també podeu experimentar amb plastilina, afegint una miqueta de blanc a cada bolleta que realitzeu. Aquest cop la podeu fer amb el color que volgueu, així veureu com cada color va canviant segons la quantitat de blanc que utilitzeu. 


Un cop realitzada l'activitat podeu fer-li una foto i enviar-la a na Pam el dia següent. Gaudiu molt realitzant-la!!!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada