dimecres, 18 de març del 2020

DETECTIUS, TENIM UNA MISSIÓ ... !!!

Bon dia DETECTIUS,

La MONEA CURIOSA no s’oblida de nosaltres i ens proposa una MISSIÓ NOVA...!!! 

Com a bons detectius, a casa necessiteu LUPES per anar descobrint objectes propers, quotidians...

La MISIÓ és: amb els materials que tingueu a casa (cartons, pals, envasos...) confeccionar UNA LUPA QUE TINGUI LA FORMA D’ALGUNA FIGURA GEOMÈTRICA (rodona, quadrat, triangle i/o rectangle). Per avui tindreu prou amb una, elegiu la que més us agradi i la podeu fer. La resta les podeu anar fent en algtres moments o el cap de setmana, per així disposar de les 4 figures geomètriques.

Us adjunt dues imatges de mostra però cada un/a la pot fer amb els materials que disposi i els colors que desitgi (creativitat i imaginació).


Una vegada feta, podeu observar per la vostra casa quins objectes tenen aquesta mateixa FORMA.

Per exemple, si heu elegit LA LUPA RECTANGULAR (RECTANGLE) podeu fer-vos una fotografia amb la lupa i algun objecte RECTANGULAR-RECTANGLE, hi ha molts objectes per casa que tenen aquesta forma: des d'una taula, un calaix, un joc... triau una LUPA i un OBJECTE i us feis la fotografia....!!!

Ànims detectius, hi ha molts objectes per descobrir !!!

A més us adjunt un enllaç amb un joc interactiu que hi podeu entrar i jugar a les figures geomètriques !!!


Recordar que aquesta tasca s’ha d’enviar per WhatsApp, com solem fer (fotografia) al mòbil de n’Isma (tutor). Basta una lupa i una fotografia... la resta ho podeu anar fent i jugant amb les lupes i figures geomètriques en altres moments de la setmana... !!!

Esperant sigui divertit, fer les lupes i descobrir objectes per casa amb aquestes formes geomètriques.     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada