dimecres, 25 de març del 2020

Relacionar QUANTITAT I GRAFIA... JUGANT !!!


Bon dia DETECTIUS !!!

Relacionem la quantitat (grup d’objectes) amb la grafia (nombre). Una activitat curta però que es pot fer en diferents moments del dia, necessita concentració i atenció quan es fa... !!! També ho farem en diferents formats, més tranquils, durant moments quotidians (cuinar en família...) i en forma de joc de manera més divertida i amena.

* Fem petits cartells amb els nombres (de l’1 fins al nombre que sapiguem o vulguem practicar, de l’1 al 10 seria suficient). També es pot retallar els nombres de diferents revistes, diaris... com us vagi millor a cada un/a.
* En diferents estones del dia, agafarem alguns d’aquests cartells (nombres anteriors) i ho relacionarem amb la quantitat de peces de joc, de granets d’arròs, de ciurons... dels objectes que vosaltres tingueu per casa; quedant així el nombre amb el grup (nombre) d’objectes.
Per exemple, el nombre 4 amb quatre granets d’arròs, 4 peces d’un puzle, etc.
* I en forma de joc, podem intentar agafar el cartellet del nombre amb un tub petit, canyeta... fins i tot, provar d’agafar la quantitat d’objectes corresponents (si són petits) amb el mateix tub, canyeta, amb unes pinces d’estendre, de cuina... i portar-ho d’un lloc a un altre.

Un parell d'imatges d'exemples: 

Seria convenient, prestar atenció i concentració durant la petita estona que pot durar el joc... !!!

Aquesta tasca la podeu enviar per WhatsApp, al mòbil de n’Isma (tutor), el divendres 27 de 8:30 a 13:30 h. Podeu enviar alguna foto i/o vídeo mentre feis els cartells, jugueu amb les quantitats...


MOOOOLTS ANYS GALA !!! 
tots aquests pastissos de juguets t'hem preparat els teus amics i amigues de classe ... !!! 





















Na GALA ens dona ses GRÀCIES 
amb un pastís i un missatge molt polit: 
"OS HECHO DE MENOS A TODOS/AS" 
(crec que és un sentiment que tenim tots/es: 
ENS ENYOREM...) 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada