dilluns, 23 de març del 2020

DILLUNS 23


Bon dia !!!
Començam la setmana i aquesta vegada la començarem CANTANT, amb MÚSICA. Abans de començar la tasca, recordarem dues cançons habituals del nostre moment de BON DIA a l’aula (podeu clicar-pitjar damunt els enllaços).


TASCA-FEINETA:
Estem apunt, contents i animats (després de les cançons)???
Ja sabeu que us feim diferents propostes per anar fent... cada un/a amb les seves possibilitats, interessos i desitjos dels infants, i sobretot també, el temps i la organització (possibilitats) familiar...

1) JOC DE CONSTRUCCIONS: Dimecres (25) na Gala (la nostra companya) fa 4 anys. Aquesta vegada podem construir un PASTÍS amb els diferents jocs que disposeu a casa.
Per exemple: podem fer una bona base amb llibres que disposeu, aprofitar les capses dels puzles... i anar afegint objectes, coses de casa, roba... de cada vegada més petits, fins a construir un pastís (gegant, gros...), la forma dels pastís us ho deixam a la vostra imaginació i creativitat.

Una petita mostra
del pastís amb contes
i algun objecte de casa:


I seguim cantant:
Podem cantar les cançons d’aniversari en català, castellà i anglès (Llenguatge Oral i Música).

A més us deixem una cançó d’Aniversari de la discografia JO SÉ UNA CANÇÓ (L'Escola Canta) 

2) ACTIVITAT complementaria (lecto escriptura): aquesta activitat us la deixem per si algú la vol fer o no... Una vegada fet el pastís podeu acompanyar-lo de diferents cartells amb paraules, dibuixos i/o frases curtes, com poden ser:
MOLTS ANYS    -    FELICITATS GALA   -    FELIÇOS 4 ANYS   -   FELICIDADES   ...
o altres paraules que vulgueu descobrir com s’escriuen (T’ESTIM, T’ENYOR...)
Recordem el procés d’escriptura en aquestes edats: repassar puntets i tenir una mostra perquè els infants ho puguin copiar.

3) CLASSIFICAR - ORDENAR (lògic matemàtic): una vegada emprades totes les joguines, contes, objectes de casa (roba, etc.) per fer el pastís, ens toca ORDENAR, CLASSIFICAR i POSAR A PUESTO tot el material utilitzat. Seria important per a CLASSIFICAR, fer muntets dels materials (col·locar-ho i classificar-ho: puzles, contes...) i una vegada tot classificat, dur-ho al lloc corresponent (però primer fer una bona classificació).

Esperant al principi sigui un poc caòtic (treure molts de materials) per posteriorment deixar tot ben CLASSIFICAT I ORDENAT i aprendre jugant.

Ja que hem començat amb MÚSICA, us deixem també alguns enllaços per poder anar ESCOLTANT I CANTANT algunes cançons...


“La música es una cosa amplia, sin límites, sin fronteras, sin banderes...” (León Gieco)

Aquesta tasca la podeu enviar per WhatsApp, al mòbil de n’Isma (tutor), el dimarts 24 de 8:30 a 13:30 h. Aquesta vegada podeu enviar alguna foto del pastís, amb els cartells i si voleu algun petit vídeo mentre canteu.
                                                                 Bona Setmana  !!!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada