dilluns, 4 de maig del 2020

SETMANA DEL 4 AL 8 de Maig

Bon dia famílies!

Avui tornem amb més propostes per aquesta setmana, esperem que us agradin i xaleu molt. Recordeu, són propostes que cada un/a pot anar fent, elegint algunes, no importa fer-les totes... !!!

ACTIVITAT DE CENTRE:
QUÈ TROBES MÉS A FALTAR DE L’ESCOLA???
Primer, el vostre fill/a ha de pensar amb allò que més troba a faltar de l’escola i posteriorment fer un dibuix, escriure una paraula, una petita frase... amb els materials que disposeu i disseny que més us agradi: pintar un cartell, posar la paraula o frase amb altres elements (pedres, fulles, etc.).
Nosaltres muntarem un vídeo de TOTS ELS ALUMNES DEL CENTRE amb aquests records del que més troba a faltar cada un/a de vosaltres.   
Heu d’enviar una FOTO (feta horitzontal, pel muntatge posterior que realitzarem), a n’Isma, el proper dilluns 11 de 8:30 a 13:30 h.  

ANIVERSARIS I CUMPLES
CUINEM?
En Calian i na Martina, la propera setmana fan els anys. 


Els hi preparem un pastís?? Us fa ganes CUINAR un pastís ??? Segur que els hi fa molta il·lusió rebre les vostres felicitacions amb el pastís fet vostre (amb l’ajuda de les vostres famílies).
Podeu cuinar el pastís que més us agradi a vosaltres, del que tingueu els ingredients a casa, etc.
Si per diferents motius (manca de temps, d’ingredients, etc.) preferiu fer un dibuix, un missatge de felicitació i el pastís (cuina) no el podeu fer, es pot fer un altre tipus de pastís (amb plastilina, etc.) us ho deixem a la vostra elecció, creativitat i imaginació.

Podeu enviar FOTOS I/O VIDEOS del procés (mentre el feis) i/o del resultat final amb la felicitació vostra que jo els hi faré arribar (com fem sempre en els aniversaris).
Aquesta activitat la podeu enviar el Dilluns 11, de 8:30 a 13:30 h.


ACTIVITAT DE MÚSICA:
I mentre cuinem, fem el pastís... podem cantar aquesta cançoneta: “SOC UN CUINER”.
Simplement cantar i passar-ho bé (vocalitzar bé la lletra, treballem oralitat, llenguatge, ritme...).


ACTIVITAT PROJECTE ENS CONEIXEM:
Si us fa ganes i disposeu de temps i materials, podeu anar fent del “Llibret de noms del Projecte ens Coneixem” el nom d’algun amic ó amiga que encara no tinguem fet. Elegiu dels que no estiguin fets, el que més us motivi (aferrar, pintar, plastilina, cercar les lletres...).
I podeu enviar FOTOS ó VIDEOS a n’Isma, de com ho esteis fent, quin nom heu elegit i quina tècnica, el dilluns 11 de 8:30 a 13:30 h.  




ACTIVITAT D'ANGLÈS

Good morning boys and girls. Do you want to sing a song? Let's stard!!!


How are you? How is the weather today? It's a sunny day? hmmm let's look out the window! 


Today we are going to continue with the supermarket. So... let's play again. 

Jugarem una estoneta al supermerkat. Amb l'aprenentatge d'una segona llengua és molt important insistir en l'utilització del vocabulari après. Al igual que la setmana pasada, demaneu a algú de la família que vulgui jugar amb voltros. 

Primer de tot hem de fer la shopping list d'avui! 
I ens dirigim al supermercat!! 

Avui introduirem un element nou: MONEY!!
Haurem de calcular com a que ens costarà. Els hi podeu facilitar el càlcul mental amb objectes, per exemple: pedretes, ciurons, pinyes, fitxes... Els infants de 5 anys poden intentar-ho sense l'ajuda d'objectes. És a dir, mentalment, i si es tracte només de dues xifres. Recordeu que han de contar en anglès.  

SHOPPER: Good morning.
SELLER: Good morning.

SHOPPER: Do you have some apples? 
SELLER: Yes, here you have. 
SHOPPER: Do you have some strawberries?
SELLER: Yes, here you have.
SHOPPER: how much is it?
SELLER: 5 euros, please.

SHOPPER: Thank you. Good bye.
SELLER: Good bye.



Now we are going to sing a body song. Do you remember head, shoulders, knees and tous? Where's your head? where are your shoulders? where are your knees? and... do you remember where your tous are?

BODY SONG

GOOD BYE SONG


                       El retorn d'aquesta activitat l'heu de fer a na Pam dilluns 11 de 8:30 a 13:30.



ACTIVITAT D'HORT


Heu anat observant les vostres plantes??? Són totes iguales? Observeu-les de ben aprop. fixau-vos amb els detalls ja que avui dibuixarem a un paper cada fulla. Mireu quina forma té, la seva mida, el seu color intens o suau... i dibuixau les diferents fulles. Si només vau posar llavó d'un sol tipus, podeu comparar-la amb altres plantes que tingueu per casa. Recordeu escriure davall del dibuix quina planta és. 

Tobeu que han crescut molt? És hora de fer un trasplant. Les plantes necessiten tres coses per viure. Saps quines? Avam... pensa una miqueta... (Sol, aigua i minerals que obtenen de la terra). Per tant si les tenim en cotó... trobeu que viuran? Tenen aigua... tenen llum... però lis falten els minerals!!! Per tant arribarien a morir. És necessari donar-lis de menjar!!! És hora de trasplantar-les.

                       El retorn d'aquesta activitat l'heu de fer a na Pam dilluns 11 de 8:30 a 13:30. 




ACTIVITAT HORA DEL CONTE



Avui treballarem el mosaic, que consisteix en realitzar una imatge mitjaçant retalls de colors diferents. És molt senzill, tan sols haureu de retallar quadrats blaus, vermells, grocs, negres de diferents revistes, papers per reutilitzar, triptics... que tingueu per casa. Amb ell, ompliu el globus de la feineta del recull de feines que teniu.

Si voleu podem fer també una altra activitat, per treballar una mica l'expressió i fer sortir de nosaltres aquest món tan polit que portem a dins. Imagina que tens 5 pots de vidre al igual que l'Àfrica, i que pots sortir i anar allà on vulguis. On aniries i que hi posaries dins dels pots de vidre? Recorda posar 5 coses i que aqeustes et facin feliç.



 El retorn d'aquesta activitat l'heu de fer a na Pam dilluns 11 de 8:30 a 13:30 mitjançant una fotografia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada