dilluns, 27 d’abril del 2020

SETMANA DEL 27 AL 30

Bon dia famílies!

Com ha anat aquesta nova organització? Avui tornem a enviar-vos noves propostes, esperem que vos agradin i xaleu molt. Recordeu que no és obligatori realitzar-les totes i que el retorn serà el proper dilluns de 8:30 a 13:30 h.


Com us hem anat comentant, ho fem per setmanes, així cada un/a de vosaltres (fillets, filletes i famílies) us podeu organitzar el temps (els dies, les tasques, etc.) segons les vostres necessitats (teletreball, rutines individuals, passetjades familiars i altres jocs i activitats que feis durant aquests dies). 


Dividirem les setmanes en dos tipus d’Activitats:

La primera, amb una temàtica setmanal (a retornar a n’Isma), na Sandra ens prepara cançons relacionades, na Maite algun joc i n’Isma alguna proposta d’activitat...; i una segona part amb activitats d’angles, l’hora del conte i/o hort (a retornar a na Pam). 

COMENCEM ??? Teniu ganes ??? 

TEMÀTICA: EDUCACIÓ VIAL I FIGURES GEOMÈTRIQUES 

Ja que podem sortir a passejar una estoneta al dia, ja era hora !!! Us proposem, com a bons DETECTIUS, apart de xalar molt, jugar al carrer, etc. BEN OBSERVAR TOT EL QUE HI HA AL VOSTRE VOLTANT (als carrers) i ... US ENRECORDEU de les FIGURES GEOMÈTRIQUES (que hem anat treballant com a lupes de detectius)??? Cercles, quadrats, rectangles, triangles.


En aquest enllaç podreu repassar i recordar les figures geomètriques. Hi ha jocs de parelles (memory), d’escoltar i relacionar, etc. 


SI TROBAU ALGUNA FIGURA GEOMÈTRICA  en forma de SENYAL DE TRÀNSIT, CARTELL, NOMBRES... US PODEU FER UNA FOTOGRAFIA (i enviar-la a n’Isma), una activitat senzilla per aquesta setmana (aprofitau per gaudir dels passejos) !!! 
i mirau, na Maite n’ha trobat algunes molt a prop de l’escola, na Sandra també n’ha trobat a propet de casa, i n’Isma amb nombres dins...!!! 






ACTIVITAT DE MÚSICA:
A més, na Sandra (Especialista de Música) ens proposa ESCOLTAR I CANTAR (així treballem l’oralitat), AQUESTA VEGADA EN CASTELLÀ, dues divertides cançons. Simplement escoltar-les i cantar-les (si voleu enviar un vídeo a n’Isma, cantant, ballant...) li faré arribar a na Sandra. Moltes gràcies !!!

"EL AUTO BOCHINERO" - LA GRANJA DE ZENÓN 3

 "EL AUTO DE PAPÁ" - CANTAJUEGO

Aquestes activitats les heu d’enviar el Dilluns 4 de Maig, de 8:30 a 13:30 h. (via WhatsApp, fotos, vídeos) a n’Isma.
Si alguna família li va millor enviar-la al moment de fer-les, durant la setmana, no us preocupeu, ho podeu fer !!! 

De moment aquesta setmana no farem res del PROJECTE: ENS CONEIXEM, fins que no estem segurs que tothom ha pogut anar a recollir el dossier a l’escola o li han pogut dur a casa seva. Si algú vol fer algun nom, ho pot fer, endavant !!! 


2ª PART: ACTIVITAT D'ANGLÈS


Good morning everybody, how are you? let's start


     GOOD MORNING SONG                 DAYS OF THE WEEK                   WEATHER SONG


Teniu preparat el material? Doncs avui ja podem començar a jugar!!! Demanau-li a algú de la família que vulgui jugar amb voltros. El primer que hem de fer és la shopping list! Quan anem a comprar hem de sebre molt bé que volem. Aquí en teniu alguns exemples que he fet jo. Els infants de 3 anys poden reconèixer la fruita que volen, senyalar-la amb una creu (X) i nombrar-la. Els de 4 i 5 anys podeu copiar el nom de les fruites a la vostra llista i escriure també el preu al costat. Recordeu que és orientatiu cada infant té el seu procés d'aprenentatge i vosaltres l'heu d'adaptar, això vol dir que si un infant de 3 anys està preparat per copiar el nom de les fruites... endavant!!!










Let's buy!! You have to decide who is the SHOPPER and who is the SELLER. 

Cada un té un paper molt important i intentarem crear-lo molt senzillament, just amb dues frases per cada rol. És important anar jugant al llarg de la setmana perquè l'aprenentatge sigui visible.

SHOPPER: Good morning.
SELLER: Good morning.

SHOPPER: Do you have some apples? (orange, kiwi, cherry...)
SELLER: Yes, here you have. 
SHOPPER: Do you have some strawberries?
SELLER: Yes, here you have.

SHOPPER: thank you. Good bye.
SELLER: Good bye.

Si voleu ho podeu fer amb fruita real que tingueu per casa, o mirar que vos fa falta per anar-ho a comprar... també podeu anar a comprar amb una bossa, un moneder... 


Oooooh it's time to say good bye     GOOD BYE SONG


   Aquesta activitat l'heu de retornar a na Pam dilluns 4 de 8:30 a 13:30. 


ACTIVITAT: L'HORA DEL CONTE


Com sabeu desde Conselleria ens han deixat donar-vos material, per tant ja no caldrà imprimir i enginyiar com fer la feina. Guardeu bé el recull de feinetes ja que cada setmana n'utilitzarem un. Aquest trimestre he pensat contar-vos els contes tal i com ho feiem a escola. Tot i que no és el mateix sense voltros... ja que ha estat molt raro, jo m'he imaginat que tots  ereu allà. 





Si aneu a l'àlbum de les feines dels contes veureu el de la zebra Camil·la. Hi ha una part que la vam fer a escola, l'altra... l'acabarem avui! És molt senzill, cercau la zebra i quan la tingueu l'heu de vestir amb les 7 retxes que va perdre. Aish que pillo aquest vent de tramuntana!!! Feu-ho amb paper de colors esquinçats amb la mà, o amb rotuladors... així com vulguis. Però recorda que només n'hi has de posar 7.

Aquesta activitat l'heu de retornar a na Pam dilluns 4 de 8:30 a 13:30. 


Elegiu les activitats que més vos agradin i que s'adeqüin als interessos dels infants i als vostres recursos. Esperem us agradi fer-les, si les realitzeu totes tant n'Isma com na Pam estarem més que contents. 
A reveure!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada