dimecres, 1 d’abril del 2020

BUFF I POSTURA DE IOGA ...!!!

Hola fillets, filletes i famílies !!!

En Roi ens ha fet una proposta que ens ha semblat interessant, fàcil de fer, que necessita poc temps i material però que de ben segur ens fa passar una bona estona d’entreteniment (a més, les activitats de buff a infantil són molt interessants per: millorar la quantitat i qualitat respiratòria, estimular els òrgans buco-articulatoris i potenciar l’adquisició del llenguatge de qualitat).
Esperam us agradi:



També, ja són molts de dies (la tercera setmana) de confinament i de ben segur hi ha moments d’inquietud, nirvis, incertesa... (adults i infants). Us recordem una POSTURA DE IOGA que fèiem a escola per RELAXAR-NOS, TORNAR A LA CALMA i així poder continuar el dia de manera més TRANQUIL·LA !!!


Molts ÀNIMS a tots i totes, SALUT I FORÇA !!!
Ja sabeu que són propostes, cada família podeu anar fent segons les vostres circumstàncies (teletreball, altres fills/es...) i si algun dia no ens ve de gust, no passa res... no avaluem, és un camí (confinament) que intentem FER JUNTS !!!  

Podeu enviar algunes fotos per WhatsApp, al mòbil de n’Isma (tutor), el Dijous 2 d’Abril de 8:30 a 13:30 h., del joc de buff i/o la postura de Ioga...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada